Concursul regional "Cel mai bun plan de afacere"

27.04.2018 08:42

Concursul regional „Cel mai bun plan de afaceri”

Elevii şcolii au paeticipat pe data de 24 aprilie la Concursul Regional „Cel mai bun plan de afaceri”, ediţia a V-a, la invitaţia Centrului pentru Educaţie Antreprenorială şi Asistenţă în afaceri (CEDA) şi Asociaţiei Femeilor de Afaceri (AFA) – parteneri fideli ai şcolii.

Astfel, elevele Mînza Cridtina, Prinii Victoria şi Stoica Eugenia, împreună cu alţi 30 de concurenţi din şcolile profesionale din regiunea de Nord a Moldovei, au prezentat planurile sale de afaceri.

Mînza Cristina şi Prinii Victoria au prezentat aceiaşi idee de afaceri „Cafenea pentru copii”.numai în localităţi diferite şi cu oferte de servicii diferite. Stoica Eugenia a prezentat planul de afaceri „Piţeria”. Toate trei concurente au fost foarte convingătoare în ce priveşte actualitatea ideei propuse.

La eveniment au fost prezenţi 15 reprezentanţi de la LED Liectenştein, care acordă suport financiar pentru consolidarea competenţelor antreprenoriale şi dezvoltarea spiritului antreprenorial în rândul elevilor instituţiilor de învăţământ profesional tehnic.

Juriul concursului a decernat cu diplome de menţiune pe Mînza Cridtina şi Stoica Eugenia, iar Prinii Victoria a ocupat locul III.

Au fost decernate cu Diplome de menţiune şi cadrele didactice, doamna Rudenco Elena şi doamna Uzun Ana, pentru rezultate deosebite în predarea disciplinii „Bazele antreprenoriatului”, materializate în participarea elevilor la Concursul Regional „Cel mai bun plan de afaceri”, ediţia 2018.